Mosterd

Explore Maille’s extraordinary selection of inspiring and daring mustard flavours

Maille-Djon-Original

Maille Dijon Origionale

De legendarische Maille mosterd Original is gecreëerd om de smaken van ieder gerecht te verrijken en onze zintuigen te prikkelen. Het geeft nieuwe dimensies aan gerechten, zowel simpele gerechten als de meest culinaire gerechten.
Deze mosterd gaat geweldig samen met aardappelpuree, kaas maar ook met risotto geserveerd met een lekker stukje vlees. Het is één van de meest belangrijke ingrediënten voor het maken van sauzen en dressings, een echte must-have voor in de keuken!

Maille-Djionnaisel

Maille Dijonnaise

De chefkoks van Maille hebben in de Maille keuken een heerlijke Dijonnaise ontwikkeld; een verfijnde mix van Dijon mosterd en Franse mayonaise met een heerlijke romige smaak. Smeer dunnetjes over je geroosterde brood, voeg een paar pakjes tomaat toe en een plakje ham en/of kaas voor de ultieme Dijonnaise experience. Gaat ook erg goed samen met gekookte of gebakken aardappels.

Maille-ancienne-mosterd

Maille Dijon Ancienne

Met de smaak van hazelnoot, knapperige mosterdzaadjes, een vleugje witte wijn, neemt deze Maille Mosterd je mee naar het hard van de Bourgondische regio in Frankrijk. Deze ‘old style’ mosterd gaat perfect samen met gekruide lamskoteletjes of voeg toe aan je favoriete dressing om de smaken te versterken.

Maille-au-miel

Maille au Miel

Maille Honing Mosterd heeft een subtiele balans tussen zachte, zoete honing en de krachtige Dijon mosterd. Kookliefhebbers gebruiken vaak een theelepeltje honing voor het maken van dressings. Maille maakt het makkelijk en maakt de dressings net een beetje meer speciaal. Probeer het zelf maar eens uit!

MAILLE TIP: “Geeft een heerlijke smaaksensatie aan je kaasplankje”

Maille-a-l-estragon

Maille A L’estragon

Dragon is een vaak over het hoofd gezien kruid, maar de delicate smaak van anijs werkt geweldig samen met de pittige smaak van mosterd. Ideaal te gebruiken voor bij zowel kip als vis. Roer het door je aardappelpuree en serveer met een heerlijk stukje zalm. Of voeg een royale lepel toe om je witte wijn saus net wat meer smaak te geven!

Maille-a-l-provencale

Maille A La Provencale

De combinatie van paprika en knoflook is als aardbeien met slagroom. Deze combinatie geeft kleur aan je gerecht. Ideaal te gebruiken in geroosterde paprikasoep, eigengemaakte knoflooksaus of gebruikt het als dip voor bij vis. Maakt je gerecht net even iets meer bijzonder!

Looking for the ideal pairing? Ask our Mustard Sommelier by tweeting him at #AskMaille