The history of La Maison Maille

La Maison Maille is zo’n 265 jaar geleden opgericht door Antoine Maille en is een buitengewoon erfgoed van vakmanschap, creativiteit en innovatie.

Door de eeuwen heen heeft La Maison Maille haar kennis over de productie van mosterd en vinaigrettes doorgegeven aan de volgende generaties. Op deze wijze is het vakmanschap en de kwaliteit van haar producten gewaarborgd gebleven.

Maille is er van overtuigd dat door de toevoeging van de juiste smaken elk gerecht nog lekkerder te maken is. Het vakmanschap en de expertise dragen bij aan het karakter en de kwaliteit van de producten die Maille al meer dan 265 jaar produceert. Het is de aandacht voor details die voor perfectie en onderscheid zorgen; het zorgvuldig selecteren van de juiste ingrediënten, de nuance van de recepten en de elegante verpakking van de producten. Haar aanbod bestaat onder andere uit 84 unieke mosterd varianten die één op één een geweldige smaaksensatie bevatten. Dit alles is te dankeen aan de eeuwenoude deskundigheid van La Maison Maille. Wij geloven dat deze eeuwenoude traditie de kracht is om de schoonheid van een gerecht tot leven te brengen.

Looking for the ideal pairing? Ask our Mustard Sommelier by tweeting him at #AskMaille